Advert
as

Atletizmde 3 Sporcu Milli Takım Kampına Katıldı

Atletizmde 3 Sporcu Milli Takım Kampına Katıldı

Solhan tarihinde ilk kez atletizmde 3 sporcu aynı anda milli takım geliştirme kampına katıldı.

Gaziantep’te yapılan Türkiye atletizmi geliştirme projesi Türkiye Finallerine katılarak Kategorilerinde bireysel dereceler elde eden Solhanlı sporcular İzmir’deki Milli takım geliştirme kamp çalışmalarına devam ediyor. 
Solhan Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Milli Takım Gelişim Kampına davet edilen Bingöl Atletizmden Antrenör ve sporcularımız 10 kişilik Ekiple 18 Haziran - 2 Temmuz Tarihleri arasında İzmir de Milli Takım Gelişim Kampındaki çalışmalarını devam ettiriyor. İlçemizden 3 sporcu ve 1 antrenör ile katılmaya hak kazandığımız kamp 2 Temmuz günü sona erecek.” ifadelerine yer verildi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum