Advert
as

Çelikel, Türkiye Onuncusu Oldu

Çelikel, Türkiye Onuncusu Oldu

Kütahya’da düzenlenen U18 Atletizm Türkiye Yarışmasında Solhanlı Sporcu Şiyar Çelikel onuncu oldu.

Bu yıl Türkiye U18 Atletizm Şampiyonası Kütahya ilinde gerçekleştirildi. Kütahya’da yapılan Spor Toto Türkiye U18 Atletizm Şampiyonası’nda ferdi olarak Solhanlı Sporcu Şiyar Çelikel, Türkiye onuncusu oldu.

Solhan Gençlik Spor Müdürü Zülfü Çalışkan tarafından yapılan açıklamada,“Kütahya da yapılan U18 Türkiye şampiyonasında ferdi olarak sporcumuz Şiyar Çelikel Türkiye 10. Olarak bizleri gururlandırdı. Genç sporcularımız ve antrenörlerimiz gece gündüz demeden çalışmalarına devam ederek ilçemizi ve ilimizi en iyi şekilde temsil ediyor ve etmeye devam edeceklerine inanıyorum. Genç sporcumuzu tebrik ediyor, daha nice başarılara imza atması ümidiyle yolunun açık olmasını diliyorum.”dedi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum