Advert
as

Solhanlı Gençlerden Oluşan Yeni Solhan Spor 2’nci Ligde

Solhanlı Gençlerden Oluşan Yeni Solhan Spor 2’nci Ligde

Tamamı Solhanlı Sporculardan oluşan Yeni Solhan Spor Kulübü TVF Erkekler ikinci ligde mücadele edecek.

Türkiye Voleybol Federasyonuna tarafından davet alan Yeni Solhan Spor Kulübü 2021-22 sezonunda TVF Erkekler 2’nci liginde mücadele edecek.

Yeni Solhan Spor Kulübü tarafından ‘Ve Artık TVF 2’nci Ligindeyiz’ başlığıyla yapılan paylaşımda; “Yeni takımımızla yeni sezonda yeniden Solhan Spor Salonunda olacağız. Yeni Solhan Spor olarak, TVF’ye yaptığımız müracaatın kabul edilmesi ile 2021-2022 Sezonunda TVF Erkekler Voleybol 2’nci Liginde mücadele etmeye hak kazandık. Solhan’ımıza hayırlı olsun.” bilgileri paylaşıldı.
Kulüp Başkanı ve Antrenörü Serhat Şimşek yaptığı açıklamada “Yaklaşık iki yıl önce başlattığımız altyapı çalışmalarının bugün meyvelerini alıyoruz. 100’ün üzerinde sporcuyu altyapımıza alarak voleybola kazandırmak istedik. Pandeminin başlamasıyla yaş gruplarında kısıtlamaya gitmek zorunda kaldık ancak belli yaş gruplarıyla hala çalışmalarımıza devam ediyoruz. Yaptığımız sporcu elemelerinden sonra bir kadro derinliği oluşturarak sporculara gelecek hedefleri oluşturmak, profesyonel liglerde mücadele etmeleri veya üniversiteye gidecek sporculara lisans referansı oluşturmak için kulüp yapılanmasına gittik. Geçtiğimiz yıl birçok spor branşının içinde olduğu Yeni Solhan Spor Kulübünü kurarak şuan altyapısı hazır olan voleybol branşı için Türkiye Voleybol Federasyonuna lige katılım başvurumuzu yaptık. Yapılan değerlendirmeler sonucunda federasyondan aldığımız davet sonrasında lige katılım bedelini ödeyerek resmen lige katılmış olduk. Önümüzdeki sezon TVF Erkekler 2’nci liginde mücadele etmeye başlayacağız.”
Şimşek son olarak; altyapı çalışmalarının devam ettiğini, yeni yaş gruplarında sporcu elemeleri için yakın zamanda 2009-11 arası yaş gruplarında seçmelerin olduğunu ve kriterlerinin boy öncelikli olduğunu belirtti.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum