Advert
as

Halimepınar Kanalı İçin Sözleşme İmzalandı

Halimepınar Kanalı İçin Sözleşme İmzalandı

Solhan İlçe Merkezinde bulunan Halimepınar Kanalı Taşkın Koruma İnşaatı işine ait sözleşme imzalandı.

Solhan İlçe Merkezi Halimepınar Deresi Taşkın Koruma İnşaatı işine ait sözleşme, DSİ 9. Bölge Müdürü Mahmut Dündar ile yüklenici Trend Solar Enerji Tarım Gıda İnşaat Malzemeleri San. ve Tic. A.Ş. & Dener Yapı İnşaat Malzemeleri San. Tic. ve Ltd. Şti. İş Ortaklığı arasında imzalandı.

Yapılan açıklamada; “2021 yılı fiyatlarıyla yaklaşık olarak 4,2 milyon liraya mal olacak Bingöl Solhan İlçe Merkezi Halimepınar Deresi Taşkın Koruma İnşaatı işi kapsamında; 500 metre uzunluğunda kâgir duvar, 930 metre betonarme duvar, 7 adet menfez, 30 adet brit ile 750 metre ferforje korkuluk imalatları yapılacaktır. Böylece ilçe merkezi taşkın zararlarına karşı daha emniyetli hale gelmiş olacaktır. Hayırlı olsun.” denildi. 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum