Advert
as

Aracın Çarptığı Kadın Hayatını Kaybetti

Aracın Çarptığı Kadın Hayatını Kaybetti

Solhan’da karşıdan karşıya geçmeye çalışan H.A. isimli kadına, Muş istikametinden gelen otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre; cumartesi günü saat 10:30 sıralarında Boğlan Mahallesi Kadoil Petrol civarında Muş istikametinden, Bingöl istikametine doğru seyir halinde olan sürücü G.Y. idaresindeki yabancı plakalı araç yolun karşı tarafına geçmeye çalışan yaya H.A. isimli bayana çarptı. Solhan Devlet Hastanesi'ne kaldırılan H.A. isimli vatandaş yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak vefat etti. Olayla ilgili gerekli tahkikatın başlatıldığı öğrenildi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum