Advert
as

Valilik, Aşı Çağrısında Bulundu

Valilik, Aşı Çağrısında Bulundu

Bingöl Valiliği, son günlerde en çok vaka artan iller arasında Bingöl'ün de olduğu anımsatarak, vatandaşların aşı yapması çağrısında bulundu.

Aşılanma oranının az vaka sayısının ise son günlerde arttığı Bingöl'de, valilik aşı ve tedbirlere uyma çağrısında bulundu. 

Valilik yaptığı açıklamada, “Kontrollü normalleşme dönemindeyiz ve salgın halen devam ediyor. 100 bin vaka sayımız 91,35'e ulaşmıştır. Son bir haftada vaka sayısı en çok artan iller arasındayız. Maske, mesafe ve temizlik kurallarının yanında kendimizi ve sevdiklerimizi korona virüsten korumanın en etkili yolu aşı olmaktır. Tüm aile sağlığı merkezlerimizde, tüm hastanelerimizde ve semt polikliniklerimizde aşınızı yaptırabilirsiniz. Sağlık kurumlarımız ilk doz ve devam eden doz aşılar için her yerde hizmetinizde. Lütfen tedbirlere uyalım ve aşımızı yaptıralım” şeklindeki çağrıda bulundu. 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum