Advert
as

Resmi Bayramlaşma Programı Düzenlendi

Resmi Bayramlaşma Programı Düzenlendi

Bingöl'de, pandemi nedeniyle üç bayramdır yapılamayan resmi bayramlaşma töreni gerçekleştirildi.

Pandemi nedeniyle üç bayramdır yapılamayan resmi bayramlaşma töreni bu yıl il merkezinde gerçekleşti.

Programda, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bingöl Milletvekili Cevdet Yılmaz, Vali Kadir Ekinci, AK Parti Bingöl Milletvekili Feyzi Berdibek ve Belediye Başkanı Erdal Arıkan, il protokollü ile bayramlaştı.

Maske ve sosyal mesafe kuralının uygulandığı programda Yılmaz, Vali Ekinci, Berdibek ve Belediye Başkanı Arıkan, il protokolü ile bayramlaştı. Programın ardından, sırasıyla Bingöl Şehit Aileleri Gazileri ve İnsan Hakları Derneği (BİŞHAK), İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığına bayramlaşma ziyareti gerçekleştirildi.

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Yılmaz, Vali Ekinci, Milletvekili Berdibek ve Belediye Başkanı Arıkan ile diğer yetkililer BİŞHAK'ı, İl Emniyet Müdürlüğünü ve İl Jandarma Komutanlığını ziyaret edildi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum