Advert
as

Solhan Sosyal Hizmet Merkezi’nden Bayram Ziyaretleri

Solhan Sosyal Hizmet Merkezi’nden Bayram Ziyaretleri

Solhan Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü, Kurban Bayramında ilçe merkezi ile köylerde çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi.


Bingöl Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı Solhan Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü Kurban Bayramı münasebetiyle ilçe ve civar köylerde bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Kuruluş Müdürü Seyfettin Özdemir, “Bakanlığımız hizmetlerinden olan Şehit Yakınları, Gazilerimiz, Yaşlı ve Engellilerimize düzenli olarak ziyaret gerçekleştiriyoruz.  Kendileriyle yakından ilgilenip sıkıntılarını dinliyor gerekli kurum ve kuruluşlarımıza yönlendiriyoruz bu bayramda da İlçe Kaymakamımız sayın Mustafa Hamit Kıyıcı ve İl Müdürlüğümüz İle birlikte Aziz Şehitlerimiz Sait Uçar ve Ekrem Gengörü’nün Kıymetli ailelerini ziyaret ettik. İlçe deki şehit Kabristanlarını ziyaret ettik. Sayın kaymakamız Aziz Şehitlerimizin kıymetli aileleri ile yakından ilgilenerek bayramlarını tebrik ettiler ilçemiz köylerinde bulunan şehit kabristanlarımızı  kurumlar ile iş birliği içerisinde ailelerimizi bire bir ziyaret ederek birlikte Şehitlerimizin kabirlerini ziyaret edip dualar okuduk. Devletimizin her daim Aziz Şehitlerimizin kıymetli ailelerinin yanında olduğunu belirtmek istiyorum. “ dedi.

Özdemir son olarak “Aziz Şehitlerimizin kıymetli ailelerini ziyaretimiz esnasında Gençtavuz Köyü Tağasor Mezrasında aynı aileden işitme ve görme engelli olan dört kardeşin olduğu bilgisini aldık ve aileye ziyaret gerçekleştirerek özel gereksinimli kardeşlerimiz ile bire bir görüşüp  tedavileri için gerekli kurumlarla görüşme sağlayacağımızı söyleyip bayramlarını kutladık.  Valimiz sayın Kadir Ekinci, Kaymakamımız Sayın Mustafa Hamit Kıyıcı İlçe Belediye Başkanımız Sayın A.Hakim Yıldız ve İl Müdürümüz Sayın Aydın Polat ‘ın da Aziz Şehitlerimizin kıymetli emanetleri Anne Baba ve çocuklarına Gazilerimiz’e Yaşlı Engelli ve çocuklarına bu konuda bizlere her zaman destek olduklarından dolayı kendilerine teşekkürlerimi borç biliyorum.” ifadelerini kullandı.




Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum