Advert
as

Bingöl Üniversitesi Öğrencileri Bilgi Yarışmasında 4. Oldu

Bingöl Üniversitesi Öğrencileri Bilgi Yarışmasında 4. Oldu

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafında düzenlenen Gençler Arası Bilgi Yarışması Türkiye Finallerinde Bingöl Üniversitesi öğrencileri 4. oldu.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençler Arası Bilgi Yarışması Türkiye Finalleri Ankara’da düzenlendi. Bingöl Üniversitesi öğrencileri Abdullah Toprakoğlu, İlkay Çerik ve Yesrup Can yarışmada 4. oldu.
Bingöl Üniversitesinden yapılan açıklamada, “Ankara'da yapılan Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençler Arası Bilgi Yarışması Türkiye Finalinde Üniversitemizi temsilen katılan öğrencilerimiz Abdullah Toprakoğlu, İlkay Çerik ve Yesrup Can Türkiye 4’üncüsü oldular. Kendilerini tebrik eder başarılarının devamını dileriz.”

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum