Advert
as

Alpaya’dan, Bingöl Umut Kervanı’na Ziyaret

Alpaya’dan, Bingöl Umut Kervanı’na Ziyaret

HÜDA PAR Bingöl İl Başkanı Refik Alpaya beraberindeki heyetle, Umut Kervanı Bingöl İl temsilciliğini ziyaret ederek yapılan özverili yardım çalışmalardan dolayı teşekkürlerde bulunarak, tebrik etti.

Türkiye genelinde ve yurt dışında faaliyetlerde bulunan Umut Kervanı Yardım Platformu yıllardır Bingöl’de de yaptıkları yardımlarla birçok fakir, muhtaç, yetim ve yoksula umut olmaktadır.
Umut Kervanı Bingöl İl Temsilciliğine ziyaretlerde bulunan HÜDA PAR Bingöl İl Başkanı ve yönetimini, Umut Kervanı İl Temsilcisi Mehmet Tamaç ve yönetimi karşıladı. Yapılan ziyarette Başkan Tamaç, faaliyetler hakkında HÜDA PAR heyetine bilgi paylaşımında bulundu.
Yapılan yardımların önemli olduğuna değinen HÜDA PAR Bingöl İl Başkanı Alpaya şu ifadeleri kullandı, "Yıllardır yaptıkları yardımlarla adeta zenginle fakir arasında önemli bir köprü görevi gören ve İlimizde her yıl yardım faaliyetlerini katlayarak sürdüren Umut Kervanı Yardım Platformu’na teşekkür ediyoruz. Özelikle ülkemiz ve ilimiz için böylesi zor zamanlarda yoğun bir çaba ve mesaiyle muhtaç ve fakir ailelere gece gündüz demeden yardım ulaştırmaya çalışan tüm üye ve gönüllü çalışanlarını tebrik ediyorum."
Ayrıca Alpaya, "Komşusu açken tok yatan bizden değildir şiarı benimsenmeli, böylesi zor zamanlarda insanlığa bir umut kapısı olmak her insanın özerine düşen bir vazifedir. Bu gayeyle herkes elinden geldiği ölçüde yardım kuruluşları aracılığıyla fakir ve yoksullara yardımlarda bulunmalı " açıklamalarında bulundu.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum