Advert
as

Tunç, Yedisu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne Atandı

Tunç, Yedisu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne Atandı

Solhan İlçe Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Muhtesim Tunç, Yedisu İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atandı.

2004 yılında öğretmen olarak meslek hayatına başlayan ardından Okul Müdür Yardımcılığı, Şube Müdürü ve Solhan İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü olarak görev yapan MuhtesimTunç, yapılan son atama ile Yedisu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ndeki Milli Eğitim Müdürü görevine başladı.
Tunç’un ataması son olarak görev yaptığı Solhan Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünden şu ifadeler ile duyuruldu; “Kurumumuzda 2008-2011 yılları arasında Müdür Yardımcısı, 2016-2021 yılları arasında ise Kurum Müdürü olarak görev yapan Muhtesim Tunç, Yedisu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne Milli Eğitim Müdürü olarak atandı. Kurumumuzda yaptığı üstün hizmetlerinden ve kurumumuza kattığı değerlerden ötürü Müdürümüz Muhtesim Tunç’a teşekkür ederken yeni görevinde ve görev yerinde başarılar dileriz.”

Muhtesim Tunç Kimdir?
1981 yılında Solhan Şimşirpınar Köyü’nde doğdu. İlkokulu Şimşirpınar İlkokulunda, Ortaokulu Solhan Lisesi’nde, Liseyi ise Tunceli-Pertek İmam Hatip Lisesi ile Elazığ Açık Öğretim Lisesi’nde okudu. 2003 yılında Malatya İnönü Üniversitesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Bölümünden mezun oldu. Şubat 2004’te Solhan YİBO’da öğretmenliğe başladı. 2008 yılında Solhan İlçe Halk Eğitimi Merkezi’ne Müdür yardımcısı olarak atandı. 3 yıl bu kurumda görev yaptıktan sonra 2011 yılında Solhan HazarşahYeniyerleşim İlköğretim Okuluna Müdür olarak atandı. Bu kurumda 2 yıl Okul Müdürü olarak görev yaptıktan sonra 2013-2016 yıllarında Solhan Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde sırasıyla Müdür Yardımcısı ve Müdür Başyardımcısı görevlerini yürüttü. Mayıs 2016’da yapılan Müdürlük Sınavında başarılı olup Solhan İlçe Halk Eğitimi Merkezi’ne Müdür olarak atandı. 2018 yılında MEB Taşra Teşkilatı Şube Müdürlüğü Görevde yükselme sınavını kazanarak Adaklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne Şube Müdürü olarak atandı. 2019 yılında ataması Solhan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde Şube Müdürü olarak yapıldı. 2020 yılında tekrar Solhan Halk Eğitimi Merkezi Müdür olarak döndü. 2021 yılında yapılan atama ile Yedisu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne Milli Eğitim Müdürü olarak atandı. Tunç, Evli ve 3 çocuk babasıdır.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum