Advert
as

Ağralı’ya Coşkulu Karşılama

Ağralı’ya Coşkulu Karşılama

Tokyo 2020 olimpiyatlarında yarışan hemşerimiz milli atlet Yavuz Ağralı, 106 sporcu arasından 52’inci sırada yer alarak yarışmayı tamamladı. Yurda dönen Ağralı, çoşkuyla karşılanırken 2024 Paris Olimpiyatlarına daha iyi şekilde çalışacağını belirtti.

2020 Tokyo Olimpiyatlarında Ülkemizi maraton branşında temsil ederek önemli bir başarıya imza atan Milli sporcumuz Yavuz Ağralı, Bingöl Havalimanında Gençlik ve Spor İl Müdürü Mahmut Danayiyen’nin katılımıyla çoşkuyla karşılandı.

Karşılama töreninde açıklama yapan Milli Sporcu Ağralı “Ülkemi, Bayrağımı ve memleketimi en iyi şekilde temsil etmeye çalıştım. 2024 Paris Olimpiyatlarına daha iyi şekilde çalışacağım desteklerinden dolayı herkese teşekkür ederim” dedi.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Mahmut Danayiyen, Milli Sporcu Yavuz Ağralı’ya Ülkemizi en iyi şekilde temsil etmesinden dolayı teşekkürlerini ileterek bundan sonraki yarışmalarda başarı dileklerini iletti.

Daha sonra Milli sporcuya konvoy eşliğinde şehir turu attırılarak evine kadar eşlik edildi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum