Advert
as

Bingöl Üniversitesinde 15. Doktora Programı Açıldı

Bingöl Üniversitesinde 15. Doktora Programı Açıldı

Bingöl Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü’nde ‘Yenilenebilir Enerji Sistemleri’ Anabilim Dalı’nda doktora programı açma talebimiz Yükseköğretim Yürütme Kurulu tarafından uygun bulundu. Daha önce Fen Bilimleri Enstitüsü bünyesinde 9 olan doktora programlarımızın sayısı yeni açılan programla birlikte 10’a yükselirken, toplam doktora program sayısı 15 oldu.


Bingöl Üniversitesinin, Fen Bilimleri Enstitüsü bünyesinde ‘Yenilenebilir Enerji Sistemleri’ doktora programı açılması konusundaki teklifi, Yükseköğretim Yürütme Kurulu tarafından uygun görüldü. ‘Yeni açılan Yenilenebilir Enerji Sistemleri’ doktora programı ile üniversitenin 15. doktora programına kavuştu.
Rektör Prof. Dr. İbrahim Çapak, “Yeni doktora programı üniversitemize hayırlı olsun. Eğitimde kaliteyi artırmak için yüksek lisans ve doktora programlarının açılması için yoğun çaba harcıyoruz. Eğitimde niteliğin artması için çalışmalarımızı sürekli olarak ileriye dönük bir şekilde sürdürüyoruz. Amacımız üniversitemizin başarısını daha üst sıralara taşımaktır. Üniversitemiz ve şehrimiz için en iyisi hangisi ise onu yapmaya çalışıyoruz. Yeni açılan doktora programımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum. Bu konuda emeği geçen ve katkı sunan herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.
Yeni açılan programla birlikte; Fen Bilimleri Enstitüsü bünyesinde 10, Sosyal Bilimler Enstitüsü bünyesinde 3 ve Yaşayan Diller Enstitüsü bünyesinde 2 olmak üzere toplamda 15 doktora programı açılmış oldu.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum