Advert
as

Yeni Solhan Spor’un Maç Takvimi Belli Oldu

Yeni Solhan Spor’un Maç Takvimi Belli Oldu

Tamamen Solhanlı genç sporculardan oluşan Yeni Solhan Spor’un 2021-22 sezonu maç takvimi belli oldu.

TVF Youtube kanalından gerçekleşen kura çekiminde açılış konuşması yapan TVF Lig İşleri Danışmanı Nurtanış, “2021-2022 voleybol sezonu Türkiye 2. Liglerinin kura çekimini gerçekleştiriyoruz. Federasyon Başkanımız Mehmet Akif Üstündağ, yeni sezonda tüm kulüplerimize başarı dileklerini iletti. Sezonumuzun kazasız ve sakatlıksız geçmesi temennisiyle başarılar diliyorum” dedi.
Türkiye Voleybol Federasyonu Lig İşleri Danışmanı Recep Nurtanış, konuşmasının ardından yeni sezon ve lig statüleri hakkında bilgilendirmelerde bulundu.
Kulüplerimiz, ev sahibi oldukları müsabakaları oynayacakları salon ismi ve saat bilgilerini Federasyonumuza (en geç 20 Ağustos 2021 Cuma günü mesai bitimine kadar bildirim yapılmalıdır) bildirdikten sonra detaylı fikstür en kısa zamanda açıklanacak, il müdürlüklerimize ve kulüplerimize gönderilecektir.
*Müsabakalarını Gençlik ve Spor İl/İlçe salonlarında oynayacak kulüplerimiz öncelikle ilgili İl/İlçe Müdürlüğü ile görüşüp uygunluk aldıktan sonra Federasyonumuza bildirimde bulunmalıdır.
**Müsabakalarını Federasyonumuz salonlarında oynamak isteyen kulüplerimizin bu taleplerini bildirmeleri gerekmektedir. Maç gün ve saatleri, salonların uygunluk durumu dikkate alınarak Federasyonca belirlenecektir.
Türkiye Voleybol Federasyonu 2. Lig 7. Grup’ta yer alan Yeni Solhan Spor’un maç takvimi aşağıda ki gibidir.



Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum