Advert
as

Su Borcu Olan Vatandaşlara Online Ödeme Kolaylığı

Su Borcu Olan Vatandaşlara Online Ödeme Kolaylığı

Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız, belediyeye su borcu bulunan vatandaşların borçlarını Ziraat Bankasından veya internet bankacılığı üzerinden ödeyebileceğini belirtti.


Solhan Belediyesi tarafından su borcu bulunan vatandaşlara belediyeye gelmeden ödemelerini yapabilmesi için online ödeme kolaylığı sağlandı.   
Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız tarafından yapılan açıklamaya göre, belediyeye su borcu olan vatandaşların, borçlarını belediyeye gelmeden de ödeyebileceğini ifade etti.
İnternet üzerinden su borçlarının ödenebileceğini belirten Başkan Yıldız, ”Vatandaşlarımızın zamandan tasarruf etmesi için su borcu ödemelerinde kolay ve hızlı bir şekilde ödeme yapma imkânını sağlıyoruz. Vatandaşlarımız, artık Ziraat Bankası online sistemi, Ziraat ATM ve internet bankacılık üzerinden su borçlarını ödeyebilirler.” dedi.
Vatandaşlar Ziraat internet bankacılığı üzerinden sırasıyla ÖDEMELER kısmında, FATURA ÖDEME, SU, SOLHAN SU’yu işaretledikten sonra çıkan ABONE NO kısmında abone numarasının önüne 6 adet sıfır yazarak işlemi gerçekleştirebilir.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum