Advert
as

Solhan’ın Yeni Kaymakamı Belli Oldu

Solhan’ın Yeni Kaymakamı Belli Oldu

Yayımlanan kaymakam kararnamesi ile Solhan İlçe Kaymakamı Mustafa Hamit Kıyıcı Pazarcık İlçesine, Maden İlçe Kaymakamı Muhammed Çetin ise Solhan’a atandı.

Resmi Gazete'de yayımlanan kaymakam kararnamesi ile 624 mülki idare amirinin görev yerleri değiştirildi. Buna göre Solhan ilçe kaymakamı Mustafa Hamit Kıyıcı’nın tayini Kahramanmaraş Pazarcık İlçesine çıkarken, Elazığ Maden İlçe Kaymakamı Muhammed Çetin Solhan İlçe Kaymakamı olarak atandı. Kaymakam Kıyıcı ile Kaymakam Çetin’e yeni görev yerlerinde başarılar diliyoruz.

Kaymakam Muhammed Çetin Kimdir?

1987 yılında Ankara’da doğdu. İlk ve Ortaöğrenimini Ankara'da, lisans eğitimini ise 2011 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'nde tamamladı.

2013-2014 yılları arasında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nda İş Müfettişi Yardımcısı, 2014-2015 yılları arasında ise İçişleri Bakanlığı'nda İçişleri Uzman Yardımcısı olarak görev yaptı.

2015 yılında İçişleri Bakanlığınca açılan Kaymakam Adaylığı Sınavını kazanıp, Kırıkkale ili Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine intisap etti. Kırıkkale ilinde valilik stajını, Artvin ili Hopa İlçesi ve Amasya ili Merzifon ilçesinde Kaymakam Refikliği Stajını tamamladı. İçişleri Bakanlığı Mülkiye Teftiş Kurulu Başkanlığında, Mülkiye Müfettişi refakatinde teftiş stajını tamamlamasının ardından sırası ile Afyonkarahisar ili Hocalar ilçesi, Ankara ili Güdül ilçesi, Çorum ili Kargı ilçesinde Kaymakam Vekilliği görevlerinde bulundu.

Ankara’da İçişleri Bakanlığınca düzenlenen dil kursunun ardından, gittiği İngiltere Liverpool'da 8 ay süre ile dil eğitiminin yanı sıra çeşitli kamu kurumlarında incelemelerde bulundu.

2018-2020 yılları arasında Düzce İli Yığılca Kaymakamlığı yaptıktan sonra 13.07.2020 tarih ve 362 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Elazığ Maden ilçesine atandı. 20.08.2021 tarihli Resmî Gazetede yayımlanan Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile ilçemize atandı.  Kaymakam Muhammed Çetin, Fatma Çetin hanımefendiyle evlidir.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum