Advert
as

Bingöllü Sporculardan Önemli Başarı

Bingöllü Sporculardan Önemli Başarı

Ankara’da düzenlenen BocceVolo Milli Takım Seçme Müsabakalarında yarışan Bingöllü sporcular birinci ve ikinci sırada yer alarak Genç Milli Takım Kadrosuna seçildi.

03-06 Ağustos 2021 tarihleri arasında Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde yapılan BocceVolo Milli Takım Seçme Müsabakalarında yarışan Enes Özek ve Musab Burkankulu birinci ve ikinci sarada yer alarak Genç Milli Takım kadrosuna girmeye hak kazandılar.
Önemli bir başarıya imza atan sporcular 13-18 Eylül 2021 tarihlerinde Fransa'nın Marsilya kentinde yapılacak Dünya Gençler Volo Şampiyonasında İlimizi ve Ülkemizi temsil edecekler.
BocceVolo Milli Takım Seçme Müsabakalarında Milli Takıma girme başarısını gösteren sporcularımız Enes Özek, MusabBurkankulu ve antrenörleri Serkan Varol Gençlik Spor İl MüdürüMahmut Danayiyen'i  Makamında ziyaret etti.
Danayiyen, BocceVolo Milli Takım Seçme Müsabakalarında üstün başarı göstererek Fransa'nın Marsilya kentinde yapılacak Dünya Gençler Volo Şampiyonasında İlimizi ve Ülkemizi temsil etmeye hak kazanan sporcularıve antrenörlerini tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.
Başarılı sporculara çeşitli hediyeler takdim edildi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum