Advert
as

Bingöl’de Ayak Tenisi Turnuvası Düzenlenecek

Bingöl’de Ayak Tenisi Turnuvası Düzenlenecek

Ayak Tenisi Bingöl İl Temsilciliği ve Bingöl Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından “30 Ağustos Zafer Bayramı Ayak Tenisi Turnuvası” düzenlenecek.

 

Bingöl’de “30 Ağustos Zafer Bayramı Ayak Tenisi Turnuvası” düzenlenecek. Yapılacak turnuvada dereceye giren takımların Ayak Tenisi Türkiye Kupası il elemelerine katılmaya hak kazanacaklarını belirten Ayak Tenisi Bingöl İl Temsilcisi Serdar Demir, turnuvaya katılmaya davet etti.

 

Turnuvaya katılmak isteyenler için başvuruların devam ettiği belirtildi.

Yaklaşık 6 ay önce Federasyonluğu kurulan ve il temsilciliğini Solhanlı hemşerimiz Serdar Demir’in üstlendiği Ayak Tenisi branşı kısa sürede geniş kitlelere ulaştı. Federasyonluğu kurulduktan sonra Türkiye geneli takımların katıldığı ve Bingöl takımı olarak turnuvaya katılan Ayak Tenisi Bingöl İl Temsilcisi Serdar Demir ve ekibi, Türkiye üçüncüsü olarak Bingöl halkını gururlandırdı. Ayak tenisi branşını tanıtmak için kolları sıvayan Demir, ilkini Solhan Belediyesinin desteğini alarak Solhan’da düzenlediği turnuva büyük takdir toplarken, daha kapsamlı ve Bingöl genelinin katılabileceği bir turnuva düzenlemek için girişimlerde bulundu. Bingöl Gençlik ve Spor İl Müdürü Mahmut Danayiyen ile yaptığı istişare sonrasında desteği alan Demir, turnuva için başvuruları başlattı. “30 Ağustos Zafer Bayramı Ayak Tenisi Turnuvası” adı altında başlatılan turnuva başvurularının 16-26 Ağustos 2021 tarihleri arasında devam ettiği, karşılaşmaların ise 28-29 Ağustos 2021 tarihlerinde oynanacağı, dereceye girenlerin kupa ve madalyaları 30 Ağustos Zafer Bayramı günü verileceği belirtildi.

 

Turnuva hakkında açıklamalarda bulunan Demir, “Ülkemizde yeni olan Ayak Tenisi branşına her geçen gün ilgi artmakta. Mart ayında federasyonumuz kurulduktan sonra Bingöl adına il derecemizi Antalya’da yapılan turnuvada Türkiye 3’üncüsü olarak aldık. Ayak Tenisinin tanıtımı için her geçen gün yeni yeni çalışmalar yapıyoruz. Son olarak Solhan Belediyemizin desteğini de alarak Solhan yerelinde bir turnuva düzenledik. Takımlar arası mücadelenin olduğu kadar vatandaşlar tarafından müsabakalara karşı ilgide fazlaydı. Şimdi ise bütün Bingöl ve ilçelerinin katılabileceği daha kapsamlı bir turnuva düzenliyoruz. Turnuvamızın ön çalışmalarını yaptık katılım sağlayacak takımların başvuruda bulunmalarını bekliyoruz. Bingöl geneline ulaşmak istiyoruz çünkü federasyonumuz çatısı altında geniş bir aile olmak istiyoruz. Federasyonumuz tarafından ilerde yapılacak çalışmalara Bingöl olarak hazır olmak istiyoruz. Yapacağımız turnuvada dereceye giren takımlar Ayak Tenisi Türkiye Kupası il elemelerine katılmaya hak kazanacaklar. Mücadele ve centilmenliği ön planda tuttuğumuz turnuvamıza bütün Bingöl ve ilçelerinden takımların katılmasını bekliyoruz.”

 

Turnuvaya katılımın ücretsiz olduğu belirtilirken, iletişim bilgileri olarak şu bilgiler paylaşıldı: Berdan Bolat – 0530642 04 77, Furkan Yayan – 0541 374 72 08

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum