Advert
as

Çağrı-Der, Ramazan’da Muhtaçları Sevindirdi

Çağrı-Der, Ramazan’da Muhtaçları Sevindirdi

Umut Kervanı Platformu üyesi Solhan Çağrı-Der, Ramazan Ayında yaptığı gıda yardımlarıyla ihtiyaç sahibi ailelerin yüzünü güldürdü.

Hayırseverlerle fakirler arasında köprü olan Umut Kervanı Platformu üyesi Solhan Çağrı-Der, Ramazan Ayında yaptığı gıda yardımlarıyla ihtiyaç sahibi aileleri sevindirdi.

Ramazan ayında yapılacak yardım çalışmalarının startının verildiği belirten Çağrı-Der Sekreteri Ayhan Erkmen:” Öncelikle Ramazan ayımızın ilçemize, bölgemize, ülkemize ve ümmet coğrafyamıza hayırlar getirmesini niyaz ediyoruz. Rahmet, bereket ve mağfiret ayı olan bu kutlu ayda dernek olarak bazı çalışmalar yürütmekteyiz.  Özellikle yardım çalışmaları kapsamında muhtaç aile tespiti, hayırseverlere derneğimizin çalışmalarını tanıtıcı el broşürü, bağlı bulunduğumuz platformun yaptığı bir yıllık çalışmaların yansıtıldığı dergi ve hayırseverlerden gelen yardımın muhtaç ailelere dağıtımı şeklindedir. Bu kapsamda muhtaç aile tespiti ve gıda yardımına başlamış bulunmaktayız. Önümüzdeki günlerde el broşürü ve dergimizi de dağıtacağız. Bize gelen sadaka, fitre veyahut zekat yardımları neticesinde muhtaç ailelere yardımda bulunacağız. Dernek olarak hayırseverlere her türlü desteği vermeye hazırız.”dedi.

 

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum