Advert
as

Nehir Yatağına Pikniğe Gidenler Mahsur Kaldı

Nehir Yatağına Pikniğe Gidenler Mahsur Kaldı

Murat Nehri kıyısına piknik yapmaya giden 30 kişi, suların yükselmesi bulundukları yerde mahsur kaldı. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen AFAD ekipleri, mahsur kalan piknikçileri şişme bot ile kurtardı

Genç’te baraj kapaklarının açılmasıyla nehir yatağında mahsur kalan vatandaşlar,  İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürlüğü ekiplerince kurtarıldı.
Merkeze bağlı Kumgeçit köyü mevkisine Murat Nehri yatağında piknik yapmaya giden 30 kişilik aile, baraj kapaklarının açılması sonucu suların yükselmesiyle bulundukları yerde mahsur kaldı.
Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen jandarma ve AFAD ekipleri, 2 saatlik çalışmanın ardından vatandaşları bulundukları yerden, şişme botlarla tahliye etti.

AFAD ve Jandarma ekipleri, vatandaşları nehir yatağında piknik yapmama konusunda uyardı.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum