Advert
as

Solhan Belediyesi’nden Sel Mağdurlarına Yardım

Solhan Belediyesi’nden Sel Mağdurlarına Yardım

Kastamonu ve Sinop’da yaşanan sel felaketinin ardından yurdun dört bir yanından gönderilen yardım kervanına, Solhan Belediyesi de katıldı. Sel bölgesine 3 tır su gönderildi.


11 Ağustos 2021 tarihinde Batı Karadeniz bölgesinde başlayan aşırı yağışlar sonucunda Kastamonu ve Sinop şehirlerinde sel ve su baskınları meydana gelmiş, Kastamonu ili Azdavay, İnebolu, Bozkurt, Küre ve Pınarbaşı ilçeleri ve Sinop ili Ayancık ilçeleri selden ciddi şekilde etkilenmişti. Türkiye’nin dört bir tarafından Afet bölgesine yardımlar giderken Solhan Belediye Başkanlığı tarafından başlatılan yardım kampanyasıyla Kastamonu ve Sinop illerine üç tır su gönderildi.

Solhan Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız yaptığı açıklamada, “Afet bölgelerinde Cumhurbaşkanımızın liderliğinde bütün bakanlıklarımız, vatandaşlarımız afet konusunda el birliği ile yaraların sarılması konusunda canla başla çalışıyorlar. Burada gerek sel bölgesinde gerekse yangın bölgesinde gerçekten özveriyle çalışan tüm ekiplerimize ve tüm kurumlarımızı yürekten teşekkür ediyoruz. Tabii bu günler birlik ve beraberlik, dayanışma günü. Bizlerde Bingöl olarak, Solhan olarak bizde varız diyoruz. Solhan Belediyesi olarak koordine ettiğimiz yardım kampanyamıza Solhan Kaymakamlığı, Bingöl Valiliği ile Binpınar Su Firmasının işbirliği ile Doğu Karadeniz’de yaşanan sel felaketinden dolayı zor günler geçiren Kastamonu ve Sinop illerine 3 tır su gönderdik. Rabbim bu tarz afetleri bir daha yaşatmasın. Afetlerde vefat eden vatandaşlarımıza Allahtan Rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Ayrıca 
Yardım kampanyamıza destek veren Binpınar yönetim kuruluna, Bingöl Valiliği ve Solhan Kaymakamlığına teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum