Advert
as

Çapakçur Vadisi Millet Bahçesi İhale Edildi

Çapakçur Vadisi Millet Bahçesi İhale Edildi

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Bingöl Çapakçur Vadisi Millet Bahçesi ihalesi gerçekleştirildi.

Türkiye'nin 81 ilindeki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yeni millet bahçesi projeleri için start verdi.

TOKİ yeni projeleri kapsamında Bingöl Merkez'de yeni bir millet bahçesi hayata geçirecek. Bingöl Çapakçur Vadisi Millet Bahçesi projesinin ihalesi gerçekleşti. Proje içerisinde; çocuk oyun alanları, spor sahaları, yürüyüş yolları ve diğer sosyal donatılar yer alacak. Sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 10 gün içinde yer teslimi yapılarak işe başlanacağı belirtilirken, projenin 450 günde tamamlanması hedefleniyor.

 

“33 Bin Metrekarelik Alana İnşa Edilecek”

Geçtiğimiz haftalarda projenin detaylarını paylaşan Başkan Arıkan, toplam 33 Bin metrekarelik alan üzerinde uygulanacak proje ile şehrin sosyal hayatının ve ekonomisinin canlanacağı yeni sosyal yaşam alanları inşa edileceğini vurgulamıştı.

Başkan Arıkan, “Projemizde başlıca; Fuar ve sergi alanları, yürüyüş ve bisiklet yolları, dinlenme alanları, eğlence alanları, kafeteryalar kütüphane, botanik bahçesi uygulamalı bitki yetiştiriciliği eğitim alanı, spor tesisleri ile otopark alanları yer alacak. İhale sürecine müteakip tüm hazırlıklar tamamlandıktan sonra yapım işine start verilecek İnşallah” ifadelerine yer vermişti. (Haber Merkezi)

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum