Advert
as

Aranan 75 Şüpheli Şahıs Yakalandı

Aranan 75 Şüpheli Şahıs Yakalandı

Bingöl polisi, haklarında çeşitli suçlardan dolayı aranma kayıtları bulunan ve 2 ile 12 yıl arasında kesinleşmiş hapis cezası bulunan toplamda 75 şahsın yakalandığını bildirdi.

Bingöl İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar ve Kayıp Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, Ağustos ayı içinde aranan şahıslara yönelik çalışma yaptı.

 

Bu kapsamda kasten yaralama, hakaret, mala zarar verme 12 Yıl 1 Ay 14 Gün kesinleşmiş hapis cezası ve aranma kaydı olan U.D., Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma suçundan hakkında 9 yıl 7 ay kesinleşmiş hapis cezası olan Ü.A., İzinsiz Olarak Ateşli Silah ve Mermilerini Ülkeye Sokma İmal Etme Nakletme Satma suçundan hakkında 7 yıl 6 Ay kesinleşmiş hapis cezası olan M.T.,  Hırsızlık, Hakaret, suçlarından haklarında 2 yıl ile 5 yıl arasında kesinleşmiş hapis cezaları ve aranma kayıtları olan A.Ö., C.K., H.H., V.P., D.Ö., İ.H.C. ile diğer asayişe müessir suçlardan aranma kayıtları bulunan toplam 75 şahıs, yakalanarak adli makamlara sevk edildi.

 

Ayrıca kayıp şahıs olarak aranan 15 kişinin de bulunarak, işlemlerinin tamamlandığı belirtildi. (Haber Merkezi)

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum