Advert
as

Yayladere’deki Yangınlar Kontrol Altına Alındı

Yayladere’deki Yangınlar Kontrol Altına Alındı

Yayladere ilçesinde 27 Ağustos'ta çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle büyük oranda kontrol altına alındı. Bölgede soğutma çalışmaları devam ediyor.

Yangın, Yayladere ilçesine bağlı Sarıtosun köyünde ormanlık alanda çıktı.Rüzgârında etkisiyle kısa bir sürede geniş alana yayılan yangına, Orman İşletme Müdürlüğü Ekipleri müdahale etti.

Yangın söndürme çalışmalarına Diyarbakır, Erzurum, Elazığ, Bingöl Orman İşletme Müdürlüğü, Yayladere Belediyesi ve Jandarmadan oluşan ekipler destek veriyor.

Yangının söndürülmesi için karadan ve havadan çalışmalar sürerken, yangın büyük oranda kontrol altına alındı. İtfaiye ekiplerinin soğutma çalışmaları sürüyor.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum