Advert
as

Kaymakam Kıyıcı’ya Veda Yemeği Düzenlendi

Kaymakam Kıyıcı’ya Veda Yemeği Düzenlendi

İçişleri Bakanlığının son kararnamesi ile Kahramanmaraş’ın Pazarcık İlçesi kaymakamlığına atanan Solhan Kaymakamı Mustafa Hamit Kıyıcı onuruna veda yemeği verildi.

Son yayınlanan Mülki İdare Kararnamesi ile Kahramanmaraş’ın Pazarcık İlçesine atanan Kaymakam Mustafa Hamit Kıyıcı için veda yemeği düzenlendi.

Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız’ın organize ettiği veda yemeğine Kaymakam Kıyıcı yanı sıra Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız, kurum amirleri ve personelleri, siyasi parti temsilcileri, mahalle muhtarları ve basın temsilcileri katıldı.

Açılış konuşması yapan Başkan Yıldız, “Sayın Kaymakamımızla 2 yıl beraberdik. İlçemizde hizmet etmeye gayret ediyoruz. Tabi biraz şansız bir döneme denk geldi. Onunla beraber pandemi dönemine girdik. Dolayısıyla ilçemizdeki hizmet süreci biraz sıkıntıya girdi, zor oldu. Ama her şeye rağmen vatandaşlarımıza yardımcı olma noktasında gecesini gündüzüne katarak çalıştığını, mücadele ettiğini, gayret sarf ettiğini biliyorum. Bu vesile ile kendisine çok teşekkür ediyorum, şükranlarımı sunuyorum. Bizler de naçizane iki sene beraber kendileri köylerimize biz de ilçemize hizmet etme gayreti ve çabası içerisindeyiz. Biz kendisiyle çalışmaktan onur duyduk, gurur duyduk. Nöbet değişimleri oluyor. İstesekte istemesek’te maalesef bunlar oluyor. Tabi dediğim gibi biraz buruk olsa da inşallah hizmetlerini bundan sonra gideceği Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde yapacaklardır. Burada olduğu gibi orada da hizmete ihtiyaç vardır. İnanıyoruz ki orada da çok güzel hizmetler yapacaklardır. Pazarcık bizim yolumuzun üstü giderken selam vereceğiz, gelirken selam vereceğiz bu anlamda da orada da biraz kahrımızı çekecektir. Dediğim gibi iki yıla aşkın süreçte güzel hizmetler yaptık. Bu sebepten kendi şahsım ve ilçem adına kendilerine çok teşekkür ediyorum, şükranlarımı sunuyorum. Gidecekleri yerde de başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Onuruna verilen yemekte konuşan Kaymakam Kıyıcı ise, “İki yılı aşkın süredir beraberiz. Öncelikle böyle bir organizasyon yapıp bizleri bir araya getirdiği için sayın başkanımıza teşekkür ediyorum. Ben oldum olası vedaları sevmemişimdir. O yüzden gittiğimiz her yerde de bir parçamızı bırakırız, veda etmiş olarakta değerlendirmeyiz. Burada çok sevdiğimiz dostlarımız, kardeşlerimiz oldu. Devlet ne korkar ne de korkutur sadece kollar mantığıyla herkesin bir şekilde derdine derman olmaya çalışır. Benden yana hakkım varsa helal olsun. Sizler de hakkınızı helal ederseniz seviniriz. Sizlerle çalışmak benim için bir şeref, bir onurdu.” şeklinde konuştu.

Konuşmalarının ardından Başkan Yıldız, Kaymakam Kıyıcı’ya plaket ve hediyeler takdim ederek program sona erdi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum