Advert
as

Bingöllü Yetimlere Kırtasiye Yardımı

Bingöllü Yetimlere Kırtasiye Yardımı

Yetimler Vakfı Bingöl İl Temsilcililiği, 2021-2022 eğitim-öğretim yılı için yetim ve öksüz öğrencilerin kırtasiye ihtiyaçlarına yönelik çeşitli kalemlerde kırtasiye ve giyim yardımında bulundu.


İhtiyaç sahibi yetim ve öksüz ailelere yönelik yurtiçi ve yurtdışında yardım faaliyetleri yürüten Yetim, Öksüz, Kimsesiz Çocuklarla Yardımlaşma Dayanışma ve Eğitim Vakfı (Yetimler Vakfı), 2021-2022 eğitim-öğretim yılının başlaması dolayısıyla 'Bir Yetimi de Sen Okut’ kampanyası kapsamında yetim ve öksüz öğrencilere kırtasiye ve giyim yardımında bulundu.

KIRTASİYE VE GİYİM YARDIMINDA BULUNDUK
İlk etapta 22 yetim ve öksüz çocuğa kırtasiye ve giyim yardımında bulunduklarını kaydeden Yetimler Vakfı gönüllüsü Elif Dursun, yetimin bir gülüşünün dünyaya değer olduğunu belirterek, “Bizler Yetimler Vakfı olarak Türkiye genelinde binlerce çocuğumuza kırtasiye yardımında bulunduk. Bugünde Yetimler Vakfı Bingöl İl Temsilciliği olarak 22 tane yetim çocuğumuza hem kırtasiye malzemesi hem de giyim eşyası yardımında bulunduk. Bu yetim çocuklarımızın ümmete faydalı birer fert olması için eğitimin çok önemli olduğunu biliyoruz. Bugün olduğu gibi, her zamanda bu çocuklarımızın eğitimi ve geleceği için elimizden gelen bütün yardım ve gayreti göstereceğiz. Bu konuda halkımızın çok duyarlı ve yardımsever olduğunu da biliyoruz. Bugüne kadar yaptıkları gibi bundan sonra da bizlere yardımlarıyla destek olarak bu çocuklarımızın eğitimine katkıda bulunsunlar. Çünkü bizler biliyoruz ki eğer yetim gülerse dünya güler. Yine Resulullah (sav) buyurduğu gibi ‘Eğer yetim ağlarsa yer ve gök ağlar.’ Bu bilinç ve şuur içerisinde hareket etmeyi Rabbim cümlemize nasip eylesin. Yardımda emeği geçenlere çok teşekkür ediyoruz, Allah razı olsun” diye konuştu.

YETİMLERİ KORUYALIM
Yetimlerin korunup kollanması gerektiğini belirten Yetimler Vakfı gönüllülerinden Ayşe Altunbay ise, kampanyaya destek talebinde bulundu.

KIRTASİYE BEDELİ 150 TL
Konu ile ilgili gazetecilere açıklamalarda bulunan Yetimler Vakfı Bingöl İl Temsilcisi Salih Çelik, vakıf olarak gerçekleştirilen tüm bağış ve yardım işlemlerinin şeffaf ortamda gerçekleştiğini dile getirerek, “Yetimler Vakfı olarak bizler, yetim ve kimsesiz çocuklarımızın himayesi ve ihtiyaçlarının karşılanması için gayretlerimizi sürdürmekteyiz. Hayatın önemli bir aşaması olan eğitim hayatlarında da yalnız bırakmadığımız yetimlerimize kırtasiye desteği amacıyla 'Bir Yetimi de Sen Okut’ kampanyasını başlattık. Kırtasiye bedeli 150 TL’dir. Kampanyamız devam ediyor, destek sunmak isteyeler bizlere ulaşabilirler” şeklinde konuştu.

İLETİŞİM BİLGİLERİ

Çelik, son olarak kendilerine ulaşmak isteyen hayırseverler için iletişim bilgilerini şu şekilde paylaştı:

“İrtibat Telefon: 0536 499 94 43

Kuveyt Türk

IBAN: TR93 0020 5000 0939 2451 6000 01

Türkiye Ziraat Bankası A.Ş

IBAN: TR70 0001 0025 4782 5246 9450 01”

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum