Advert
as

Kasten Adam Öldürme Suçundan Aranan Şahıs Yakalandı

Kasten Adam Öldürme Suçundan Aranan Şahıs Yakalandı

Jandarmanın Dedektifleri JASAT Tarafından Kasten Öldürme Suçundan 27 Yıl 6 Ay Kesinleşmiş Hapis Cezası Bulunan Şahıs Yakalandı.

Bingöl Valiliği tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi.
“Bingöl İl Jandarma Komutanlığı Asayiş Şube Müdürlüğü JASAT unsurlarınca, aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan istihbarı çalışmalar neticesinde Bingöl 1. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından “ Kasten Öldürme ” suçundan hakkında (27) yıl (6) ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve 2018 yılından itibaren aranan (1) şahıs, 08 Eylül 2021 tarihinde Bingöl ili Karlıova ilçesi kırsalında Bingöl İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ve Karlıova İlçe Jandarma Komutanlığı unsurlarınca icra edilen operasyon sonucu saklandığı evde yakalanarak gözaltına alınmıştır. Yakalanan şahıs adli makamlarca tutuklanarak Bingöl M Tipi Kapalı Ceza İnfaz kurumuna teslim edilmiştir. Güvenlik güçlerimiz, bölge halkımızın da desteğiyle huzur ve güvenliği sağlamak maksadıyla, ilimiz genelinde emniyet ve asayiş hizmetlerine yönelik görev etkinliğini arttırmak için mücadelesini kararlılıkla sürdürmektedir.”

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum