Advert
as

102 Yaşındaki Nineye Anlamlı Ziyaret

102 Yaşındaki Nineye Anlamlı Ziyaret

Solhan Sosyal Hizmet Merkezi Personelleri Yaklaşmakta Olan Dünya Yaşlılar Günü Münasebetiyle 102 yaşındaki Zeynep Ardaç’ı evinde ziyaret etti.


Solhan Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Seyfettin Özdemir ve personelleri tarafından yaklaşmakta olan Dünya Yaşlılar Günü münasebeti ile Bingöl Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüzün Evde Bakım Hizmet Modelinden faydalanan ve geçici olarak İlçemize bağlı Yenidal Köyüne gelen 102 yaşındaki koca çınar ziyaret edilerek hayır duaları alındı.

Ziyarete ilişkin açıklamalarda bulunan Özdemir; “Geleneklerimizde; yaşlılara hürmet, sevgi, hizmet vardır. Bir ömrün büyük kısmını toplumuna ve ülkesine hizmetle geçirmiş büyüklerimizin, yaşlandıkları ve bakıma muhtaç oldukları dönemde, ömürlerinin sonuna kadar insan onuruna yakışır bir şekilde bakımlarını sağlamak Bakanlığımızın öncelikleri arasındadır. Bu amaç doğrultusunda yaklaşmakta olan Dünya Yaşlılar Günü münasebeti ile Bingöl Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüzün Evde Bakım Hizmet Modelinden faydalanan ve geçici olarak İlçemize bağlı Yenidal Köyü Ziyaret Alt Mezrasına gelen 102 yaşındaki teyzemiz Zeynep Ardaç’ ın evine yaşlılarımızı hatırlamak, yaşam tecrübelerinden faydalanmak ve sorunlarını dinlemek amacıyla personellerimiz ile birlikte ziyaret gerçekleştirdik. Kendileri ile hasbihal ederek maziye ufak bir yolculuk yaptık. Valimiz Sn. Kadir Ekinci, Kaymakamımız Sn. Muhamed Çetin ve İl Müdürümüz Sn Aydın Polat’ ın selamlarını ilettik. Yaşlılarımızın gölgesine sığındığımız çınarlarımız olduğunun bilinci ile benzer ziyaretler gerçekleştirmeye devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum