Advert
as

Sosyal Hizmet Merkezinden Öğrencilere Kırtasiye Desteği

Sosyal Hizmet Merkezinden Öğrencilere Kırtasiye Desteği

Solhan Şehit Seyithan Özdemir Sosyal Hizmet Merkezi tarafından öğrencilere kırtasiye desteği yapıldı.

Bingöl Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı Solhan Şehit Seyithan Özdemir Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü, SED Birimi personelleri tarafından Okul Destek Projesi ( ODES)  kapsamında Müdürlükten Sosyal ve Ekonomik Destek ( SED)  alan çocuklara kırtasiye yardımında bulunuldu.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Kurum Müdürü Seyfettin Özdemir, “Eğitim-Öğretim döneminin başlamasıyla birlikte Müdürlüğümüz tarafından ODES kapsamındaki yardım yapıldı. Bakanlığımız hizmet modüllerinden olan Sosyal Ekonomik Destek (SED) ile geleceğimize yön verecek olan çocuklarımızın yanında olmak, onların sıkıntılarını gidermek ve mutlu etmek bizim en önemli görevimizdir.  Sosyal Hizmet Merkezi olarak ilçemizde dezavantajlı ailelerimize ve çocuklarımıza yönelik yapmış olduğumuz bu tarz çalışmalarımız her zaman devam edecektir. Şehit Seyithan Özdemir Sosyal Hizmet Merkezi olarak bu süreçte desteğini bizden esirgemeyen İl Müdürümüz Sayın Aydın Polat’a teşekkürlerimizi sunuyoruz” ifadelerini kullandı.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum