Advert
as

Ailelere Mahremiyet Eğitimi Verildi

Ailelere Mahremiyet Eğitimi Verildi

Solhan Şehit Seyithan Özdemir Sosyal Hizmet Merkezi tarafından ailelere mahremiyet eğitimi verildi.

Bingöl Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı Solhan İlçesinde bulunan Şehit Seyithan Özdemir Sosyal Hizmet Merkezi tarafından çocuklarda mahremiyet bilinci eğitimi verildi.

 

Solhan Belediye Kültür Merkezinde Psikolojik danışman Selma Düzgün tarafından düzenlenen eğitim seminerinde ebeveynlere ilçede yaşayan ailelere mahremiyet bilinci eğitiminde çocuğun bulunduğu gelişim dönemi özelliklerine göre çocuğa mahremiyeti anlatma, mahremiyetini korumasını sağlama yönünde bilgiler aktarıldı.

 

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan kuruluş müdürü Seyfettin Özdemir, “Bakanlığımızın hizmet modüllerinden olan engelli yaşlı hizmetleri, çocuk hizmetleri, şehit yakınları ve gazilere hizmet birimi, kadın hizmetlerinin yanı sıra eğitim ve danışmanlık hizmetlerini de sunmaktayız bu kapsamda eğitim ve danışmanlık birimimiz tarafından geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız 0-1 yaşından 13-18 yaşlarına kadar mahremiyet bilinci içerisinde yetişmeleri bizim için önem arz etmektedir. Bu tür eğitimlerimiz her ay rutin olarak devam edecektir.” İfadelerini kullandı.

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum