Advert
as

SOLHAN’DA AMBULANS İLE OTOMOBİL ÇARPIŞTI: 7 YARALI

SOLHAN’DA AMBULANS İLE OTOMOBİL ÇARPIŞTI: 7 YARALI

Solhan’da Muş Devlet Hastanesi’ne ait ambulans ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2'si ağır, 7 kişi yaralandı.

Kaza, Solhan D-300 karayolu Masala mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Muş Devlet Hastanesi'ne ait bir ambulans ile sürücüsü ve plakası öğrenilemeyen bir otomobil çarpıştı. Kazada ambulans şarampole yuvarlandı. Olayı gören çevredeki vatandaşlar durumu jandarma ve sağlık ekiplerine bildirdi. Yaralılar olay yerinde yapılan ilk müdahalelerinin ardından ambulansla Solhan ve Bingöl Devlet hastanelerine kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazada Elazığ’a gitmekte olan ambulansta bulunan 1'i 2 aylık bebek ile 4 kişi ve otomobilde bulunan 2 kişi yaralandı. Durumu ağır olan bebek hastanede yapılan ilk müdahalenin ardından Elazığ'a sevk edildi.
Kazayla ilgili geniş çapta inceleme başlatıldı.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum