Advert
as

“Atatürk Ortaokuluna İmam Hatip İstiyoruz”

“Atatürk Ortaokuluna İmam Hatip İstiyoruz”

Atatürk Okul Aile Birliği Başkanı Nurullah İslamoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne Atatürk Ortaokulunda imam hatip açılması çağrısında bulundu.

 

 

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne Atatürk Ortaokulunda imam hatip açılması çağrısında bulunan Atatürk Okul Aile Birliği Başkanı Nurullah İslamoğlu, velilerin de İmam Hatip Ortaokulun açılması konusunda talepleri olduğunu ifade etti.

İmam Hatip ortaokulun açılmasının zaruret olduğunu belirten İslamoğlu," ilçemizin alan ve nüfus bakımından en büyük mahallesi olan Yeni Mahalle de İmam Hatip Ortaokulun olmaması büyük eksikliktir. Özellikle kış aylarında imam hatip ortaokulu öğrencilerimiz sabahın erken saatlerinde kalkmak zorunda kalıyor ve uzak olan imam hatip ortaokuluna gitmek için de çok büyük bir zahmet çekiyor. Bu durumda başta velilerimiz olmak üzere, öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz de şikâyetçidir. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzden ricamız şudur; Atatürk Okulu bünyesinde imam hatip ortaokulunun açılmasını istiyoruz." diye ifade etti.

 

 

Atatürk okul bünyesinde İmam Hatip Ortaokulunun açılması halinde mevcut ihtiyacın karşılanacağı öğrencilerin dini anlamda daha donanımlı olacağını ifade eden bazı aileler, çocuklarını İmam Hatip Ortaokuluna göndereceklerini belirttiler.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum