Advert
as

DEMİR, HEDEFİ BÜYÜTTÜ

DEMİR, HEDEFİ BÜYÜTTÜ

Spor kenti haline gelen Solhan adına yeni bir branş ile yeni bir başarı hedefleniyor. Solhanlı sporcu 12 ülke takımının katılacağı Footvolley (Ayak Voleybolu) şampiyonasında Türkiye’yi temsil edecek.


12 ülke takımı arasında oynanacak Footvolley şampiyonasında Solhanlı sporcu Serdar Demir’in takımı Türkiye adına mücadele edecek.

Solhan, voleybol ve ayak tenisi başarılarından sonra iki branşın birleşiminden oluşan Footvolley ile yeni bir başarıya hazırlanıyor. Solhan Spor Voleybol takımı, Solhan’ı voleybolun en üst ligi olan efeler liginde temsil ederken, bu yıl federasyonu kurulan ayak tenisi branşında da Solhan’ın adı duyulmaya başlandı. Solhanlı hemşehrimiz Serdar Demir’in ayak tenisi Bingöl il temsilci olmasıyla düzenlediği turnuvalarla ayak tenisini Bingöl’e tanıtırken Ayak Tenisi Federasyonu tarafından düzenlenen ayak tenisi Türkiye Kupası bölge şampiyonasında kurduğu takım ile başarı göstererek Türkiye finallerine çıktı. Ayak tenisi’nin yanında Footvolley’e davet edilen Demir, kurduğu takım ile 12 ülkenin katılacağı şampiyona için Türkiye finallerine katıldı.

26 Eylül tarihinde Kadıköy Kalamış Atatürk Parkında 20 takım arasında yapılan seçmelerde finale çıkan Demir ve ekibi ile beraber finale kalan diğer bir takım, yapılacak şampiyonada ter dökecekler.
Karşılaşmalar 8-11 Ekim 2021 tarihlerinde Kadıköy Belediyesinin ev sahipliğinde Kalamış Atatürk Parkında oynanacak.
Solhanlı genç sporcu, takımı ile Ayak Tenisi Türkiye şampiyonu olup başarı sağlarken bu kez hedefi büyütüp 12 ülkenin katılacağı Footvolley’de başarıyı hedefliyor.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum