Advert
as

EFELER LİGİ BAŞLIYOR

EFELER LİGİ BAŞLIYOR

AXA Sigorta Efeler Ligi’nde mücadele eden Solhan Spor sezona başlıyor. Ligin ilk haftasında Mardin temsilcisi Yeni Kızıltepe ile karşılaşan temsilcimiz, Bingöl Karşıyaka Salonunda maça çıkıyor.

AXA Sigorta Efeler Ligi 2021-22 sezonu başlıyor.
Türkiye Voleybol Federasyonu AXA Sigorta Efeler Ligi’nde mücadele eden Bingöl’ün voleybol temsilcisi Solhan Spor, efeler ligindeki ikinci sezonunu evinde açıyor.
2020-21 sezonunda ilk haftalarda istediği sonuçları alamazsa da sezon içinde ve ligin son haftalarında üst üste aldığı galibiyetlerle play-off’u kıl payı kaçırmıştı.
Yeni sezon hazırlıkları kapsamında yaptığı transferlerle ligde daha iddialı olduğunu gösterse de sezon öncesi oynanan Kupa Voley karşılaşmalarında istediği sonuçları alamayarak Kupa Voley’e veda etmişti. Alınan kötü sonuçlardan sonra takımın kenetlenerek lige iyi sonuçlarla başlaması bekleniyor.
SOLHANSPOR SEZONU EVİNDE AÇIYOR
Solhan Spor, 14 takım arasında oynanan 26 haftalık ligin ilk hafta karşılaşmasına çıkıyor. 
AXA Sigorta Efeler Ligi ilk hafta müsabakası kapsamında Solhan Spor, Mardin temsilcisi Yeni Kızıltepe Spor ile karşılaşıyor. Karşılaşma 9 Ekim 2021 Cumartesi günü saat: 14.00’da Bingöl (Karşıyaka Salonu)’nda oynanırken, Misli.Com Web ve Mobil TV YouTube kanalından canlı yayınlanacak. 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum