Advert
as

Hüda-Par Genel Başkanı Yapıcıoğlu’ndan Solhan’a Ziyaret

Hüda-Par Genel Başkanı Yapıcıoğlu’ndan Solhan’a Ziyaret

Hür Dava Partisi Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu ve beraberindekiler, Solhan’da Öğüt ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

 

 

 Hür Dava Partisi Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu ve beraberindekiler, Solhan’da kısa süre önce vefat eden Nafiye Öğüt için oğlu Abdullah Öğüt’e taziye ziyaretinde bulundu.

Zekeriya Yapıcıoğlu'na, Hüda Par Genel Başkan Yardımcıları Vedat Turgut ve Aydın Gök ve partililer eşlik etti.

 

Yapıcıoğlu ve beraberindeki partililer, Hüda-Par Solhan İlçe Başkan Yardımcısı Abdullah Öğüt’ün vefat eden annesi Nafiye Öğüt için taziye ziyaretinde bulundu. Yapıcıoğlu, Öğüt ailesine başsağlığı dileyerek, merhum Nafiye Öğüt’e Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır diledi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum