Advert
as

ESNAFTAN YOL ONARIM TALEBİ

ESNAFTAN YOL ONARIM TALEBİ

Geçtiğimiz haftalarda çarşı merkezinde yapılan doğalgaz çalışmalarından dolayı yolların kullanılamaz halde olduğunu söyleyen, gerek sürücülerin sıkıntı yaşadığını ve gerekse iş yerlerinin tozdan etkilendiğini belirten Esnaflar, onarım çalışmasının ivedilikle yapılmasını talep ettiler.

2020 yılında başlayan doğalgaz çalışmalarından dolayı tahrip olan yollarda onarım çalışmaları da sürmektedir. 
Geçtiğimiz haftalarda Solhan Çarşı Merkezinde yapılan doğalgaz kazı çalışmalarından sonra yolların tahrip olduğunu belirten Esnaflar, işlek caddelerde yapılan doğalgaz çalışmalarından dolayı sıkıntıların oluştuğunu ve bunlarında ivedilikle yapılacak onarım çalışmaları ile giderilebileceğini belirtip, şunları aktardılar: “Erbakan Caddesi başta olmak üzere Solhan çarşı merkezinde insan ve araç yoğunluğu olan yollarda doğalgaz çalışmaları yapıldı. Yapılan çalışmalardan sonra doğal olarak yollarda sıkıntılar oluştu. Kazıdan sonra araçlar etkilendiği gibi özellikle tozdan dolayı işyerlerinin kapılarını açamaz hale geldik. Kapıların kapalı olmasından dolayı bazen müşteriler, işyeri kapalı diye döndükleri de oluyor. Sürücülerin, esnaf olarak bizlerin ve vatandaşların bu sıkıntılarının devam etmemesi için ivedilikle yolların onarılmasını talep ediyoruz.” şeklinde konuştular.  
Geçtiğimiz yıl başlayan doğalgaz çalışmaları sonrasında bozulan yolları tekrar onarmaya başlayan ve bu yıl da onarım çalışmalarını sürdüren Solhan Belediyesi, 06 Ekim 2021 tarihinde sosyal medyadan yaptığı duyuruda doğalgaz çalışmaların sürdüğünü ve tahrip olan yolların onarılacağını aktardı. 
Onarım çalışmalarının devam ettiğini ancak araç ve insan yoğunluğunun olduğu caddelere öncelik verilmesi gerektiğini belirten vatandaşlar, işlek caddelerde onarımın geciktiği durumda mağduriyetlerin de artacağını belirtip özellikle bu alanlarda çalışmaların yoğunlaşması gerektiğini aktardılar. 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum