Advert
as

KÖMÜR DOLU DAMPER DEVRİLDİ

KÖMÜR DOLU DAMPER DEVRİLDİ

Solhan'da kömür yüklü kamyonun damperi okulun arkasına devrildi. Kazada herhangi bir yaralanma olmazken okul duvarında hasar oluştu.

Solhan 28 Ağustos ilköğretim okulunun kömürünü taşımakta olan bir kamyon damperini kaldırdığı esnada damperi çekiciden koparak okulun arkasına devrildi.
Kaza, 12 Ekim Salı günü öğle saatlerinde 28 Ağustos ilköğretim okulunun arkasında meydana geldi. Sürücüsünün damperi kaldırdığı sırada bilinmeyen bir nedenle damperin kopması sonucu okulun arkasına devrildi. 
Kazada bir yaralanma olmazken okulda hasar oluştu. Sürücünün ifadesi alınırken kaza ile ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi. 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum