Advert
as

YENİ SOLHAN SPOR SEZONA BAŞLIYOR

YENİ SOLHAN SPOR SEZONA BAŞLIYOR

Solhanlı genç sporculardan oluşan, Yeni Solhan Spor sezona başlıyor. Kulüp Başantrenörü Şimşek, "Yeni bir heyecan için tüm Solhanlı hemşehrilerimizi takımımıza destek olmaları için tribüne bekliyoruz" dedi.


Türkiye Voleybol Federasyonu  Erkekler 2'nci lig 7'nci grupta mücadele edecek olan voleybol temsilcimiz Yeni Solhan Spor, sezona başlıyor.
Yaklaşık iki yıl önce Solhan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü bünyesinde 100’ün üzerinde sporcu ile altyapı çalışmalarına başlayan Solhanlı sporcular, Voleybol Federasyonundan aldıkları davet ile 2021-22 sezonunda TVF Erkekler 2’nci liginde mücadele edecekler. 
Liglere kısa bir süre kala çekilen kura ile fikstürü açıklanan Yeni Solhan Spor,  8 takım ile mücadele edecek.  Ligdeki ilk yılına başlayacak olan temsilcimiz, bu hafta ilk karşılaşmasına çıkıyor.
ŞİMŞEK'TEN MAÇA DAVET
Yeni Solhan Spor Kulübü Başkanı ve Başantrenörü Serhat Şimşek, Maç gününde sporseverleri karşılaşmayı izlemeleri ve takımı desteklemek için maça davet ederek; "Yeni bir heyecan için tüm Solhanlı hemşehrilerimizi takımımıza destek olmaları için tribüne bekliyoruz" dedi.
Şimşek, devamında;  "Yıllardır büyük bir özlemle Solhan'ın evlatlarından oluşan bir takım beklentimiz sonunda gerçekleşti. Son iki yılda yapılan çalışmalar sonucunda Solhan'ın çocukları artık bir lig statüsünde mücadele edecekler. Çalışmalara başladığımız ilk günden bu yana sporcularımızı her gün biraz daha profesyonelleştirme gayretindeyiz. Alt yaş grupları dışında yaklaşık 25 sporcumuz ile bu hafta yeni bir heyecana başlıyoruz. Sporcularımızın heyecanına ortak olmak için geçmişte olduğu gibi yeniden Spor Salonumuz dolacak şekilde bütün Solhanlı hemşehrilerimizi takımımızı desteklemeye bekliyoruz." ifadelerini kullandı. 
YENİ SOLHAN SPOR'UN İLK RAKİBİ YENİŞEHİR BLD.
Türkiye Voleybol Federasyonu  Erkekler 2'nci lig 7'nci grupta mücadele edecek olan voleybol temsilcimiz Yeni Solhan Spor, bu hafta ilk lig maçına çıkıyor.
9 takımın mücadele ettiği grupta mücadele eden temsilcimiz  ilk hafta müsabakaları kapsamında Diyarbakır Yenişehir Belediyespor ile karşılaşacak.
16 Ekim 2021 Cumartesi günü saat 13.00'da başlayacak karşılaşma Solhan Spor Salonu'nda oynanacak.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum