Advert
as

Öğrencilerin Karne Sevinci

Öğrencilerin Karne Sevinci

Solhan'da 2015- 2016 eğitim- öğretim yılının tamamlanmasının ardından karnelerini alan öğrenciler büyük sevinç yaşadı.

 

2015-2016 eğitim öğretim yılının sonra ermesi nedeniyle okullarda düzenlenen törenlerde karne alan öğrenciler, mutluluklarını öğretmen ve aileleriyle paylaştı.

Solhan’da Okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve liselerde eğitim gören yaklaşık 8 bin 500 öğrenci karnesini alarak 3 ay sürecek yaz tatiline girdi. Öğrenciler 19 Eylül Pazartesi günü yeni eğitim-öğretim yılına başlayacak.

 

Solhan’da 2015-2016 eğitim-öğretim döneminin sona ermesiyle okullarda karne dağıtım töreni düzenlendi. Solhan Anadolu İmam Hatip Ortaokulu’nda düzenlenen Törene Kaymakam Fatih Okumuş, Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fevzi Aktaş, Ak Parti Solhan İlçe Başkanı Nihat Doğu, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Zülfü Çalışkan ve Muhittin Çiçek, Okul Müdürü Selahattin Akdeniz,  öğretmenler, öğrenci ve çok sayıda veli katıldı. 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum