Advert
as

‘MAHALLE BİZİM GENÇLİK BİZİM’ PROGRAMI DÜZENLENDİ

‘MAHALLE BİZİM GENÇLİK BİZİM’ PROGRAMI DÜZENLENDİ

AK Parti Solhan Gençlik Kolları tarafından düzenlenen ‘Mahalle Bizim Gençlik Bizim’ programında birlik beraberlik mesajları verilip gençliğin sıkıntılarında yanlarında olacakları belirtildi.


AK Parti Solhan Gençlik Kolları tarafından Almer Cafe Restaurant’ta  ‘Mahalle Bizim Gençlik Bizim’ programı düzenlendi. 
Düzenlenen programa Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız, Ak Parti Bingöl İl Başkanı Haşim Sağlar, Ak Parti Genel Merkezi Gençlik Kolları MKYK Üyesi Teşkilat Başkan Yardımcısı Taha Kara, Ak Parti Bingöl Gençlik Kolları Başkanı Ömer Katkay, Ak Parti Solhan İlçe Başkanı Nazmi Çalışan, Ak Parti Solhan Gençlik Kolları Başkanı Adem Çetinelli, partililer ve gençlik katılım sağladı. 
Selamlama konuşmasını yapan Solhan İlçe Başkanı Nazmi Çalışan, programa katılan katılımcılara teşekkür ederek, gençlere hitabında “Bizler, sizlerle beraber kapıları çalmak için birlik olacağız. Bugün seçim yok oy istemiyoruz sizleri istiyoruz. Allah rızası için birbirinize sahip çıkın, birbirlerinize yardımcı olun, annenizin babanızın gözü arkada kalmasın yeter ki. Üniversitedeki çocuklarımız, gençlerimiz ve diğer gençlik kollarımızdaki genç kardeşlerimiz. “Mahalle Bizim, Gençlik bizim” Allah sizleri var etsin.” İfadelerini kullandı. 
“AK PARTİ'NİN BİRLİK VE BERABERLİĞİ ŞU GÖRÜNTÜLER DE GÖRMENİZİ İSTEDİK”
“Bugün siz değerli gençlerle buluşmamızın, böyle güzel bir ortamda hep beraber olmamızın tek vesilesi Recep Tayyip Erdoğan’dır.” diyerek sözlerine başlayan Bingöl İl Gençlik Kolları Başkanı Ömer Katkay, “Burada bugün toplanmamızın en büyük nedeni siz değerli gençlerimizin bir arada olup kardeşçe birlik olarak beraberlik olarak sıkıntılarınızı dile getirip, bizim de sizin sıkıntılarınıza Allah'ın izniyle elimizden geldiği kadar yardımcı olmak. Bizim burada siz değerli gençlerimize belirtmek istediğimiz tek şey, burada Ak Parti'nin birlik ve beraberliği şu görüntüler de görmenizi istedik. Burada bulunan herkes tek bir amaç için bulunuyor o da sizin dertlerinize çözüm olmak." dedi. 
“HER BİRİNİZE GÜVENİYORUZ, HER BİRİNİZİ BU MANADA DESTEKLİYORUZ”
Öncelikle dışarıdan gelen misafirleri ağırlamaktan şeref duyduğunu ifade eden Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız; “Hepinizin malumu her birimizin de burada nasıl sizleri misafir edebiliyorsak bizim de çocuklarımız bir başka İl de, bir başka yerde şuanda misafirler, bunları bildiğimizden dolayı aslında sizin sıkıntılarınızı problemlerinizi, çektiğiniz sıkıntıları anlayabiliyoruz. Bunu empati yapabiliyoruz. Bu anlamda şunu söyleyebiliriz, bizim 7/24 kapımız size açıktır. Özellikle Belediye olarak randevuya gerek yok, istediğiniz zaman gelip bizimle görüşme şansınız var, sadece burada olmamız yetiyor. Değerli arkadaşlar biliyorum hepiniz bir mücadele içerisindesiniz, bir gayret çaba sarf ediyorsunuz. Hepiniz gayesi işte okuduğunuz okulun bölümlerinden mezun olup daha sonrasında bir işe yerleşip ailenize katkı sunmak. Ama şunu belirtmekte fayda var ki, hep söylediğim şey şudur, arkadaşlar ne olursunuz? Sadece okulunuz, üniversitenin bölümlerini kendinizi sınırlı bırakmayın, ne olursunuz farklı alanlarda kendinizi geliştirin, yetiştirin. Sadece okuduğunuz üniversitenin bölümleriyle sınırlı kalırsanız yarınlarda hem kendiniz çok sıkıntılar yaşayabilir, hem de bu sıkıntıları ailelerinize de yansıtabilirsiniz. Bu açıdan her birimizin ama her birimizin muhakkak ki farklı alanlarda kendimizi geliştirmek gibi bir zorunluluğu var. Şunu da bilmemizde bir fayda var ki, herkes memur olamayacak. Dolayısıyla, her birimizin yeteneğinin olduğu alanlarda kendimizi geliştirme gibi bir mecburiyetimiz söz konusu. Her biriniz bu ülkenin geleceğini inşa edecek insanlar olacaksınız, yarınlarda. O açıdan bizler sizleri bugün nasıl yetiştirip nasıl hayatı kazandırırsak sizler de inanıyoruz ki,  geleceğimizi böyle o manada inşa edeceksiniz. Her birinize güveniyoruz, her birinizi bu manada destekliyoruz.  Sıkıntısı problemi olan bütün kardeşlerimi bekliyorum. Buyursunlar gelsinler kendilerini birebir dinleme fırsatı olacak inşallah. “Mahalle bizim gençlik bizim” programımızın toplantımızın inşallah hayırlara vesile olmasını yüce Rabbimden temenni ediyorum."  
“BURADA HUZURLA EĞİTİMİNİZİ TAMAMLAYIP EVLERİNİZE DÖNECEKSİNİZ”
Ak Parti İl Başkanı Haşim Sağlar ise konuşmasında; "Değerli kardeşlerim 1984-88 yılları arasında İstanbul'da Öğrenciyken aç kaldığımı, açlıktan başımın döndüğünü hatırlıyorum. Fazla da söze gerek yok bunu samimiyetle ifade ediyorum. Sizler çok iyi bir ortamda çok güzel şartlarda okuyorsunuz ve yaşıyorsunuz. Hamd olsun önce Cumhurbaşkanımız, Devlet Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a bu ortamı sağlamaya vesile olduğu için teşekkür ediyoruz, Allah'a da ham ediyoruz. Değerli kardeşlerim, Solhan Bingöl’ümüzün en güzel en güvenli en sıcak bir ilçesidir. Burada Belediye Başkanımız, İlçe Başkanımız, İl Genel Meclis Üyelerimiz, Partimizin her bir üyesi sizi şefkatle kucaklayacaklardır. Belediye Başkanımızın ısrarla kapımız açıktır demesinden ötürü kendisine teşekkür ediyorum. Sizler bizimsiniz, bizim yavrularımızsınız inşallah sizlere sahip çıkacağız. Burada huzurla eğitiminizi tamamlayıp evlerinize döneceksiniz. Şimdiden başarılar diliyorum." ifadelerine yer verdi. 
“MAHALLE BİZİM, GENÇLİK BİZİM’ BULUŞMASI ADI ALTINDA BULUŞUYORUZ”
Ak Parti Genel Merkezi Gençlik Kolları MKYK Üyesi Teşkilat Başkan Yardımcısı Taha Kara; "Bizler burada Ak Parti gençlik kolları, Solhan gençlik kolları, Bingöl Gençlik kolları “Mahalle Bizim, Gençlik Bizim” buluşması adı altında buluşuyoruz. Az önce yakinen bizlerle birlikte oturan kardeşlerimizle hasbihal ettik. Ülkemizin farklı şehirlerinden Solhan'a eğitim almak için gelmişler. Bingöl Gençlik Kolları Başkanlığımız, Solhan'da İlçe Başkanlığımız, Türkiye’deki 81 İldeki Üniversitelerde eğitimi almak için üniversiteye yerleştirmek için, üniversite şehrine gitmek için, kardeşlerimizin dertlerine derman olabilmek için elimizden geleni yapabilmek adına liderimizin büyük Türkiye yolunda işaret ettiği Türkiye'ye ulaştırmak için kampüslerin hemen girişinde “kampüse hoş geldin” standımız adı altında sizlerle buluşuyoruz. Cumhurbaşkanımız, ‘muhtar bile olamayacak’ denilen bir Genel Başkan, bir Cumhurbaşkanı ve İstanbul’daki Büyükşehir Belediye Başkanlığı süresince ceza evine atılmış bir Belediye Başkanı ve mücadele o gün başladı. Ve onun akabinde Başbakanlığı, Cumhurbaşkanlığı Devlet Başkanlığı 17-25 Aralık, 15 Temmuz, Gezi Parkı hepsini üst üste koyuyoruz ve başaramıyorlar. Çünkü bize ümmetimizi ve siz kıymetli gençlerin vermiş olduğu o ciddiyetle bizlere o sandıkta her defasında güçlü destekle Cumhurbaşkanımız daha güçlü haykırır. Ve 2023 olduğunda da 2053 ve 2071 hedefleri doğrultusunda gece gündüz demeden milleti için, gençleri için, ülkesi için, buluşan liderimize Cumhurbaşkanımıza biz sizlerden cani gönülden destek istiyoruz. Burada bulunan sayın başkanlarımıza, partililerimize ve saygıdeğer kardeşlerime ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Gençlik kolları Genel Başkanı Eyüp Kadir İnan’ın ve Cumhurbaşkanımız, dünya lideri Recep Tayyip Erdoğan’ın Ankara’dan size selamını getirdim."
Soru cevap şeklinde devam eden ‘Mahalle Bizim Gençlik Bizim’ Programı katılımcıların hatıra fotoğrafı çekmesiyle son buldu.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum