Advert
as

SOLHAN AYAK TENİSİ TAKIMI TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU

SOLHAN AYAK TENİSİ TAKIMI TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU

İlk kez düzenlenen Ayak Tenisi Türkiye şampiyonasında Solhan Ayak Tenisi Takımı Türkiye Şampiyonu oldu.


Bu yılın mart ayında kurulan Türkiye Ayak Tenisi Federasyonunun düzenlediği ilk Türkiye Şampiyonası Denizli’de yapıldı. Solhan Ayak Tenisi takımı bölge elemelerinde mücadele ederek birinciliğe ulaşıp Denizli’de düzenlenen şampiyonluk müsabakalarına katılmayı hak kazandı. 
SOLHAN AYAK TENİSİ TÜRKİYE BİRİNCİSİ OLDU 
Bingöl Ayak Tenisi il Koordinatörü Serdar Demir öncülüğünde kurulan Solhan Ayak Tenisi takımı Denizli’de düzenlenen müsabakalarda Türkiye Şampiyonu oldu.  
BİNGÖL’Ü TANITMAK İLK HEDEFİMİZ 
Ayak Tenisi Bingöl il Koordinatörü ve Solhan Ayak Tenisi Takım Kaptanı Serdar Demir, Solhan’da kurdukları takımın kısa sürede büyük ses getirdiğini, gençlerin yoğun ilgi gösterdiğini ve bu da kendileri için mutluluk kaynağı olduğunu söyledi. Demir, Bir ilin tanıtım araçlarından biri de spordur. Bizler bir kaç ay içinde Solhan’da takımı kurduk. Önce Bingöl’de sonra bölge finallerinde birinci olarak Denizli’de Türkiye şampiyonasına katıldık. Burada 2 gün süren şampiyonada Türkiye Şampiyonu olduk. Bir yandan Türkiye’nin ilk ayak tenisi şampiyonasında birinci olmanın  mutluluğunu yaşıyoruz diğer yandan Bingöl’ün adını ülkede spor ile anılmasını sağladığımız için mutluyuz. Bizlere destek olan herkese teşekkür ederim” dedi.
Haber Merkezi

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum