Advert
as

Kanser Tarama Aracı Solhan’da

Kanser Tarama Aracı Solhan’da

Türkiye Halk Sağlığı Kurumu tarafından Bingöl’e gönderilen Mobil KETEM aracı, 1 ay boyunca Solhan’da Aile Sağlığı önünde 40-70 yaş aralığındaki kadınları meme kanseri taramasından geçirilecek.

 

 

 

Solhan’a gönderilen Gezici kanser tarama aracı, 40-70 yaş aralığındaki kadınları meme kanseri taramasından geçirilecek.

Araç bayram tatilinden 10 gün sonrasına kadar Solhan Aile Sağlığı Merkezinde önünde hizmet vereceği belirtildi.

Yetkililerden yapılan açıklamada, “Gezici kanser tarama aracımızda, meme kanseri taraması kapsamında 40-70 yaş aralığındaki bayanlarımızın Meme Kanseri için mamografi filmi çekilmektedir.

Aracımızda bir ay içinde meme kanseri taraması, rahim ağzı kanseri taraması, bağırsak kanseri taraması yapılacaktır. Kanser taramalarını yaptırmak üzere tarama yaş aralığındaki tüm halkımızı Kanser Erken Teşhis, Tarama ve Eğitim Merkezi (KETEM)’e ve Kanser Tarama Aracına bekliyoruz.”denildi.

 

 

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum