Advert
as

GENÇ’TE İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELER SEVİNDİRİLDİ

GENÇ’TE İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELER SEVİNDİRİLDİ

Yetimler Vakfı Genç Temsilciliği ile Bingöl Umut Kervanı Derneği Genç Temsilciliği, 50 aileye Mevlid Kandili münasebetiyle et dağıtımında bulundu.

Yetimler Vakfı Genç Temsilciliği ile Bingöl Umut Kervanı Derneği Genç Temsilciliği, Peygamberimizin dünyaya teşrifinin 1450'nci yıldönümü nedeniyle 50 aileye kırmızı et yardımında bulunarak muhtaç ve mağdur ailelerin yüzünü güldürdü.

 

Mevlid Kandili münasebetiyle ihtiyaç sahibi 50 aileye kırmızı et yardımında bulunan Yetimler Vakfı ile Bingöl Umut Kervanı Derneği, hayır duaları aldı.

 

Mevlid Kandili vesilesiyle hayırseverlerin bağışlarıyla yetim ve muhtaç ailelere kırmızı et ulaştırdıklarını belirten Bingöl Umut Kervanı Derneği Genç İlçe Temsilcisi Cahit Narin, “Yetim ve mağdur kardeşlerimize ulaşmaya, yüzlerindeki tebessüm olmaya devam ediyoruz. Mevlid-i Nebi haftası münasebetiyle Yetimler Vakfı ile Bingöl Umut Kervanı Derneği olarak daha önce tespit ettiğimiz 50 yetim ve muhtaç aileye kırmızı et kumanyası yardımında bulunduk. Allah yaptığınız ve yapacağınız yardımlar kabul etsin.” diye konuştu.

 

Kendilerine yardım yapılan yetim ve muhtaç aileler ise Yetimler Vakfı ve Bingöl Umut Kervanı Derneği’ne teşekkürlerini iletti.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum