Advert
as

SOLHAN SPOR, FENERBAHÇE’YE KONUK OLUYOR

SOLHAN SPOR, FENERBAHÇE’YE KONUK OLUYOR

AXA Sigorta Efeler Ligi’nde mücadele eden Bingöl ekibi Solhan Spor, Ligin 4’üncü hafta karşılaşmasına çıkıyor.

 Çıktığı ilk üç karşılaşmadan istenilen sonucu alamayan temsilcimiz, bu hafta Fenerbahçe’nin konuğu oluyor. 
2020-21 Sezonu Türkiye Voleybol Federasyonu AXA Sigorta Efeler Ligi’nde mücadele eden Bingöl’ün Voleybol temsilcisi Solhan Spor, 4’üncü hafta hazırlıklarını sürdürüyor. 
GALİBİYET İLE TANIŞAMADI
Solhan Spor, AXA Sigorta Efeler Ligi’nde beklenen performonsı sergileyemedi. 2021-22 sezonu hazırlıkları öncesinde yapılan transferler taraftarları heyecanlandırmış olsada sezon öncesi 3 takım arasında yapılan hazırlık turnuvasında temsilcimiz çıktığı 4 karşılaşmadan beklenen skorlarla ayrılmamıştı. Sonrasında Kupa Voley karşılaşmalarında grubunda yer alan Bursa Büyükşehir Belediyespor, Galatasaray HDI Sigorta ve Cizre Belediyespor takımları ile karşılaşan Solhan Spor, üç karşılaşmadan da set alamayarak puansız grubun son sırasında yer aldı. Kupa Voley ile bir hafta arayla başlayan AXA Sigorta Efeler Ligi karşılaşmalarına başlayan Solhan Spor, ilk üç hafta Kupa Voley’de olduğu gibi henüz set ve puan ile tanışamadı. Alınan bu kötü sonuçladan sonra üç sporcu ile yollarını ayırıp bir sporcu ile anlaşan Solhan Spor, yapılacak diğer transferler ile kalan maçlarda nasıl bir skor alacağı merak ediliyor.
SOLHANSPOR, FENERBAHÇE’YE KONUK OLUYOR
Türkiye Voleybol Federasyonu AXA Sigorta Efeler Ligi’nde mücadele eden Solhanspor, ligin 4’üncü hafta karşılaşmasında Fenerbahçe’ye konuk oluyor. Ligdeki ikinci sezonuna giren temsilcimiz, tarihinde iki resmi müsabakada Fenerbahçe ile karşılaştı. Evinde karşılaştığı karşılaşmadan bir set alan temsilcimiz, deplasmnada oynanan müsabakada ise set alamadan 3-0 mağlup olmuştu. 
Fenerbahçe ile 3’üncü kez karşılaşan Solhan Spor, 4’üncü hafta hazırlıklarını sürdürüyor. 
AXA Sigorta Efeler Ligi 4’üncü hafta müsabakası kapsamında Solhan Spor ile Fenerbahçe karşılaşması, 24 Ekim 2021 Pazar günü saat: 14.00’da İstanbul (Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu)’nda oynanacak.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum