Advert
as

OKULDA AFET TATBİKATI YAPILDI

OKULDA AFET TATBİKATI YAPILDI

Solhan Şehit Ersin Özyurt Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde ''13 Ekim Dünya Afet Riskinin Azaltılması'' kapsamında tatbikat yapıldı.

 
13 Ekim 2021Çarşamba günü saat 11.30'da Solhan Şehit Ersin Özyurt Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde Dünya Afet Riskinin Azaltılması Günü ile ilgili uygulama yapıldı. Yapılan uygulamaya okulun tüm kademeleri katıldı. Olası bir afet durumunda öğrenci ve öğretmenlerin neler yapması gerektiği okul müdür başyardımcısı Mehmet Hadi Özden tarafından anlatıldı. Daha sonra siren sesi ile birlikte öğrenciler okulun bodrum katında bulunan sığınağa tahliye edildi. Tatbikatta okul öğretmenleri ve çalışanlarının bulunduğu; koruma, tahliye, ilk yardım, yangınla mücadele ve kurtarma ekipler oluşturuldu. Tatbikattan sonra tatbikata katılan öğrenci ve öğretmenlere teşekkür edildi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum