Advert
as

AK PARTİ’DEN SOLHAN HABER’E NEZAKET ZİYARETİ

AK PARTİ’DEN SOLHAN HABER’E NEZAKET ZİYARETİ

Solhan Ak Parti İlçe Teşkilat Başkanı Barış Gültekin ile Ak Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Adem Çetinelli tarafından Dünya Gazeteciler günü münasebetiyle gazetemiz ziyaret edildi.

Ak Parti İlçe Teşkilat Başkanı Gültekin ile Ak Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Çetinelli, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü münasebetiyle Solhan Haber Gazetesi’ne nezaket ziyaretinde bulundu.

Yapılan ziyaret kapsamında günün anlamı açısından bazı açıklamalarda bulunan Gültekin, “Dünyanın yeniden şekillendiği şu günlerde basın mensuplarının vatandaşın anayasal hakkı olan haber alma hak ve özgürlüğü açısından kritik bir görev üstlendiği elzemdir. İnsanlar genel konularda olduğu kadar siyasal konularda da bilgi edinme maksadıyla da yeni medya olarak adlandırılan internetten faydalanmaktadır. Bu kadar haber kirliliğinin yalan yanlış yönlendirmelerinin olduğu, insanların kutuplaştırıldığı şu dönemde işini hakkı ile yapan, kamu çıkarlarına uygun hareket eden, değerli basın mensuplarımızın 21 Ekim Dünya Gazeteciler Gününü Ak Parti İlçe Teşkilatı adına kutluyor. Bağımsız, tarafsız ve dürüst haber yapmaya çalışan değerli basın emektarlarımıza başarılar diliyoruz.” İfadelerine yer verdi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum