Advert
as

ASKF BAŞKANI'NDAN SOLHAN’A ZİYARET

ASKF BAŞKANI'NDAN SOLHAN’A ZİYARET

Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Bingöl Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Alimoğlu beraberindeki heyet ile Solhan’a geldi.

Bir dizi ziyaretler kapsamında ilçemize gelen Bingöl Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Ali Ekber Alimoğluna, ASKF il yönetim heyeti, ilçe Gençlik Spor Müdürü Zülfü Çalışkan ve Solhan’da faaliyet gösteren futbol takımı temsilcileri eşlik etti.

Başkan Alimoğlu beraberindeki heyet ile birlikte Solhan Kaymakamı Muhammet Çetin ve Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız’ı makamında ziyaret edip, kendilerine Federasyon anı tabağını takdim ederek ilçede faaliyet gösteren kulüplere verdikleri desteklerden ötürü teşekkür etti. Ziyaretler sonrasında ise İlçe Gençlik Spor Müdürü Zülfü Çalışkan ve ilçe de faaliyet gösteren futbol takımı temsilcileriyle birlikte ilçe stadını ziyaret edip sezon öncesi bazı değerlendirmelerde bulundu.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum