Advert
as

KIZILAY KAN BAĞIŞ TIRI SOLHAN’A GELİYOR

KIZILAY KAN BAĞIŞ TIRI SOLHAN’A GELİYOR

Kızılay'ın Diyarbakır'a bağlı Güney Anadolu Bölge Kan Merkezi'nden Solhan’a gelecek olan 'Kan Bağışı Tırı', 3 gün boyunca 10.00-18.30 saatleri arasında destekçilerinden kan bağışı alacak.


Kızılay Kan Hizmetleri tarafından 6 İl ve 48 hastanenin kan ihtiyacını karşılamak üzere başlattığı kan bağış kampanyası kapsamında 'Kan Bağışı Tırı',  29 - 31 Ekim  2021 tarihlerinde Solhan Ziraat Bankası önünde 10.00-18.00 saatleri arasında kan bağışı alacak.
Günler öncesinde 'Kan Bağışı Tırı'nın Solhan’a geleceğini bağışçılarına ve kurumlara SMS yoluyla bilgilendirme yapılarakşu mesajı paylaşıldı; “Kızılay Kan Hizmetleri olarak bölgemizde  bulunan 6 İl ve 48 hastanemizin kan ihtiyacını karşılamak üzere başlattığımız kan bağış kampanyamız, 29-30-31 Ekim 2021 tarihlerinde, Solhan Ziraat Bankası önünde 10.00-18.00 saatleri arasında kan bağışına davetlisiniz. Halen hastanelerde kan bekleyen bir çok vatandaşımız  için daha fazla desteğinize ihtiyacımız olacaktır. Hayat kurtarma adına üç kişiye umut üç kişiye can olmak doğaya bir fidan armağan edebilirsiniz. Gerekli ilan, duyuru ve sosyal medya aracılığıyla paylaşım ve ilan yapmanız ve yaptırmanız hususunda destek ve katılımlarınızı bekleriz. Desteğiniz için teşekkür ederiz...”

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum