Advert
as

DİL KURSLARI AÇILIYOR

DİL KURSLARI AÇILIYOR

Yeni dönem kurslarına başlayan Solhan ilçe HEM, 4 dil kursu açıyor. Kurumdan kurs başvurularının devam ettiği duyurusu yapıldı.


Solhan İlçe Halk Eğitim Merkezi tarafından açılacak yeni kursların kayıtları devam ediyor. Her eğitim-öğretim döneminde ihtiyaç duyulan alanlarda kurslar açan Solhan HEM,  bu dönem açılan kursların yanında 4 dil kursu açıyor.
Kurumun web sitesinden kurs kayıtlarının başlayıp devam edildiği duyurusu yapıldı. Türk İşaret Dili kursunun 4 Kasım 2021 Perşembe günü açılacağı öğrenilirken, Arapça A1 ile İngilizce A1 ve A2 seviyesi kurslarının ise başvurunun yeterli çoğunluğa ulaşıldığı durumda açılacağı öğrenildi.
Türk İşaret Dili kurs saatinin 120 saat, Arapça A1 136 Saat, İngilizce A1 120 Saat, İngilizce A2’nin ise 160 saat olduğu ve başvuruların bireysel olarak kimlik fotokopisi ve HES kodu ile Solhan İlçe Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünden yapılacağı öğrenildi.
Kursiyerlerin İngilizce A2 seviyesi kursuna kayıt yaptırmaları için A1 seviyesi sertifikasına sahip olmaları, sertifikası olmayan kursiyerlerin ise A1 seviyesinde yapılacak yeterlilik sınavında başarılı olmaları gerektiği öğrenildi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum