Advert
as

AKŞENER 4 KASIM’DA BİNGÖL’DE

AKŞENER 4 KASIM’DA BİNGÖL’DE

İYİ Parti Bingöl İl Başkanı Hasan Kızılboğa, İYİ Parti Lideri Meral Akşener’in 4 Kasım’da Bingöl’de olacağını duyurdu.

 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener 4 Kasım Perşembe günü Bingöl ve Elazığ’a geliyor. Akşener’in hafta içi gerçekleştireceği programın detayları da belli oldu. İYİ Parti Bingöl İl Başkanı Hasan Kızılboğa İYİ Parti liderinin saat 10:00’da Ankara’dan Bingöl Havalimanına hareket edeceğini ve saat 11.30’da Bingöl’de olacağını aktardı.

 

Akşener’in 11.45’de Bingöl Merkez ve akabinde Genç ilçesine hareket edeceğini belirten İYİ Partili Kızılboğa, Akşener’in iki ilçede esnafın nabzını yoklayacağını ve esnafın sorunlarının dinleneceğini ifade etti.

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener’in Bingöl programını tamamladıktan sonra 14.20’de Elazığ Kovancılar ilçesine hareket edeceği ve burada da esnafla bir araya geleceği öğrenildi.

Akşener’in ziyaretine ilişkin konuşan Başkan Kızılboğa, tüm Bingöl halkını programa Akşener ile beraber yol yürümeye davet etti.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum